Quintessence

XII. pálinka- és párlatverseny

Magán- és bérfőzetett párlatok tételeinek eredményhirdetése

2020. január 17-én befejeződött a Quintessence XI. Pálinka- és Párlatverseny nevezett pálinkáinak és párlatainak bírálata.

A helyszín befogadóképessége véges, ezért csak előzetes regisztráció után tudjuk fogadni azokat a jelentkezőket, akik részesei akarnak lenni ennek az ünnepi eseménynek. A regisztrációra kizárólag a pálinkaverseny honlapján elhelyezett regisztrációs űrlap kitöltésével van lehetőség 2 személy részére, e-mailben nem!

Eredményhirdetés időpontja és helye:

2020. január 25. (szombat) 14.30.

Helyszín: Miskolc – DVTK Stadion exkluzív terme (500 főig).
Cím: 3533 Miskolc, Andrássy Gyula u. 61.

Az eredményhirdetéseken való részvétel feltételei:

A nevezett magán és bérfőzetett párlatok tételeinek eredményhirdetése: A nevezett magán és bérfőzető saját magán kívül ingyenesen + 1 személlyel vehet részt, amennyiben érmes tétele
van. Az érmesek listája 2020. január 18-án olvasható a verseny hivatalos honlapján. (Az érmek száma és színe nem, hanem csak az kerül közzétételre, hogy kinek van legalább 1 db érmes
tétele). Az eredményhirdetésen a hatályos jogszabályok szerint a nevezett és díjazott magán/bérfőzetett tételek kóstolására nincs lehetőség. Az aranyérmes pálinkák (csak a kereskedelmi tételek közül) kizárólag a Miskolc/Lillafüred – Hunguest Hotel Palotaszállóban megrendezésre kerülő pálinkagálán és bálon kóstolhatók meg, mely része a közönségdíjas pálinka társadalmi zsűri általi kiválasztásának.

A Palotaszállóban vagy másutt a szállásfoglalást mindenki maga intézi. Az egyesület ebben nem tud segíteni.

Az elektronikus regisztráció határideje: 2020. január 22. szerda,  21:00 óra. Telefonon és e-mailben nem tudunk elfogadni regisztrációt!

Bármilyen kérdéssel a szervezők állnak  rendelkezésükre: okeonga@upcmail.hu
+36-70-313-3216 Takács László versenyig.

 

(Amennyiben már regisztrált az elmúlt napokban, nem szükséges újra megtennie azt!)

A díjátadó szervezői adminisztrációs okok miatt sajnos nem tudják teljesíteni a megjegyzésként elküldött szállásfoglalási igényeket!


A regisztráció lezárult