Quintessence

XIII. pálinka- és párlatverseny

Kedves Pálinkabarát!

nyakcimke minta
  • Először is mindenkinek nagy tisztelettel köszönjük a bizalmat, hogy részesei voltak a Quintessence VII. Pálinkaversenynek.
  • A Quintessence VII. Pálinkaverseny eredményei, a rendezvényről készült fotók elérhetők a verseny hivatalos honlapján. A versenyhez kapcsolódó írott és elektronikus média visszhangja (mely folyamatosan bővül) szintén megtekinthető a weboldalon.
  • A verseny nem érmes pálinkái bírálati lapjainak elektronikus kiküldését megkezdtük. Türelmet kérünk e téren, mert mint civil szervezet, állandó alkalmazottak hiányában csak a munka után tudjuk ezt a feladatot is elvégezni, és a nevezések nagy száma miatt ez nem megy egyik pillanatról a másikra, de néhány napon belül mindenki meg fogja kapni eredményeit.
  • Azoknak, akik az ünnepélyes eredményhirdetésen nem vették át érmüket, okleveleiket, kérésre a postaköltség ellenében elküldjük díjaikat, vagy azok egyeztetett időpontban átvehetők Ongán, az általános iskolában.
  • Pálinka nyakcímkék 40 Ft/db áron rendelhetők. Az idei évi nyakcímkék hitünk szerint a verseny rangjához méltóak, azok direkt színekben, enyhe dombornyomással, lakozott kivitelben készültek. 
  • Aki az érmek vagy az oklevelek esetén név vagy egyéb elírást tapasztal, az kérjük jelezze felénk. Ha mi hibáztunk, akkor azt költségmentesen kijavítjuk. A hibákért természetesen ezúton is elnézést kérünk!
  • Szívesen vesszünk a versennyel, az eredményhirdetéssel kapcsolatos jobbító javaslatokat, még inkább a megrendezéshez szükséges anyagi háttér biztosításához való hozzájárulást. Számos ötlettel, számos módon szeretnék tovább emelni a jövő évi verseny, a gála rangját, de ehhez a Raimondo Montecuccoli által már régen megnevezett 3 dologra is nagyobb szükség lenne: pénz, pénz, pénz. Kérjük ebben is segítségüket!

 

Baráti üdvözlettel: Takács László OKE elnök