Quintessence

XIV. pálinka- és párlatverseny

Díjátadó gála

Kedves Nevező!

Néhány információt szeretnénk megosztani a XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny eredményhirdető gálájáról, illetve az eredmények megtekintéséről.

Időpontja: 2023. február 04 (szombat) 17.00 óra!

Helyszíne: Kölcsey Központ (Debrecen, Hunyadi utca 1-3.)

1. A gálára jelentkezettek a verseny nevezési felületére belépve tudják megtekinteni a gálán résztvevők névsorát, ami február 1. 12.00 óra után lesz elérhető. Kérünk mindenkit, hogy nézze meg, hogy ő maga, illetve a vele érkezők neve is megfelelően szerepel-e rajta. Ez fontos, mert az eredményhirdetésen csak a személyesen jelenlévők kerülnek kiszólításra, és csak nekik kerül elszállításra Debrecenbe az érem és oklevél. Kérünk mindenkit, hogy ha bármilyen problémát tapasztal, azt azonnal jelezze!

2. Ha valaki másnak is át kívánja venni az oklevelét, érmét, az e-mailben február 2. 20.00 óráig jelezze felénk! Az utána érkezett kéréseket nem áll módunkban teljesíteni. Ezen oklevelek, érmek kizárólag az eredményhirdetést követően vehetők át a regisztrációs pultnál!

3. A belépést jogosító karszalagot február 4-én 16.00 órától lehet átvenni a helyszínen. Kérünk mindenkit, hogy az eredményhirdetésre idejében érkezzen, ne hagyja a végére a karszalag átvételét, mert lekési a megnyitót!

4. Parkolási lehetőség a Kölcsey Központ mély garázsában lehetséges – az intézmény ezért parkolási díjat számol fel ‒, illetve a környező utcák parkoló helyein – ezek ingyenesek (ha van üres parkolóhely).

5. A rendezvény helyszínén a nagyteremben 20 ºC várható.

6. Dresszkód: elegáns, báli.

7. A svédasztalos vacsora, a kóstolandó aranyérmes pálinkák, az asztalon kezdéskor található italok fogyasztása ingyenes, azt a gála részvételi díj tartalmazza. Az azt követő italfogyasztás a megrendelő vendégeket terheli.

8. Az eredményeket, bírálati lapokat kizárólag február 6-tól, a saját nevezési felületen érhetik el a nevezők!


Számítunk megtisztelő jelenlétére! Várjuk a szombati találkozást a pálinka idei év első nagy ünnepén!


Baráti üdvözlettel:
Takács László
Quintessence Pálinka- és Párlatverseny versenyigazgatója
+36 70-313-3216
takacslaszlo.onga@gmail.com , oke.quintessence@gmail.com
https://palinka-verseny.hu , https://quintessence-palinka.hu